ЕКО ДОБРОВОЛЧЕСТВО НА ВИТОША 2018: ЧАСТ 2

ЕКО ДОБРОВОЛЧЕСТВО НА ВИТОША 2018: ЧАСТ 2

ЕКО ДОБРОВОЛЧЕСТВО НА ВИТОША 2018: ЧАСТ 2

17 07, 2018
Категория - Екология

В средата на месец юли  доброволците от Новия Акропол, за втори път тази година, се възползваха от благоприятните времеви условия и посетиха заедно Витоша. Там те продължиха с работата по „осиновената“ от Акропола туристическа алея между хижите „Бор“ и „Планинарска песен“. Първата част от мостовете и дървените скари са вече почистени от блатни образувания и растителност и лакирани, за да оцелеят по време на трудните зимни условия. Благодарим за всички красиви и подкрепващи думи от минаващите туристи!

И понеже голяма част от дървените части все още очаква да бъде лакирана, всички желаещи доброволци могат да се включат при следващо посещение на 19.08. Необходимо е предварително да се свържат с нас по имейл (info@akropol.bg) или на тел. 0884 790 236.

Нека да опазим заедно пътеките в планината, с което да помогнем не само на нас, планинари и колоездачи, а и на самата природа, запазвайки потока на минаващите хора на определените за това алеи.  /За първото ни посещение тази година вижте тук./

Философията на „Новият Акропол“ включва не само организация на благотворителни проекти, а и развитие на съзнанието за Доброволчеството като активен и отговорен начин на живот в обществото.

  • Сподели:

Предстоящи събития